Inspiratie galerij

De meeste mensen zetten een plant in een mooie pot. Plant & Interieur inspireert je graag om het anders te doen. Je kunt online gewortelde plantenstekjes kopen en zelf deze stekjes kweken tot een grote plant. Of ga voor een stekjesbox en maak je eigen mini-ecosysteem

''Plant mounting'' is niets anders dan een plant op een natuurlijk stuk materiaal binden. Door te kiezen voor hout, of een poreuze steensoort, kan de plant zich met zijn wortels hieraan vast hechten. Planten die in het tropisch regenwoud op dezelfde manier groeien, hebben veel baat bij deze manier van kweken.

Wie raakt er niet geïntrigeerd door zo'n mooie mini wereld? Dat kun jij ook! Een mini ecosysteem is de ideale optie voor de kleine stekjes van Plant & Interieur. De hoge luchtvochtigheid die je hier mee kunt creëren is een goede start om stekjes mee groot te brengen.

Planten op hydrocultuur zijn ideaal voor de minder groene vingers. Ze vereisen weinig onderhoud en het is bijna niet mogelijk om ze te veel water te geven. Dit is ook iets voor jou als je houdt van een prachtig zichtbaar wortelstelsel of frisgroen mos.

OUR STORE

Adres: Tjerk Hiddesstraat 74

8921NS Leeuwarden

Phone: 0655510719

Email:  Planteninterieur@gmail.com

KVK: 78279437

BTW-id: NL003311807B67

OPENING HOURS

Products ordered in the webshop can be collected by appointment.

We are not a ''real'' store. Just a hobby that got out of control.

© 2020 by R. Cijsouw

0